4/12/09

December...Remeber...

.
[ 9 Δεκ. '09 ]
ΥστεροΓράφω:
Ξαφνικά Πήξαμε στους Ειρηνιστές..!

Η μνήμη του Αλέξη είναι ένα θέμα, τελεία. Και η αστυνομική βία είναι ένα άλλο θέμα, ξανά τελεία. Το πρώτο το τιμά κανείς, στο δεύτερο απαντά με όποιον τρόπο αυτός επιλέξει. Τόσο απλά. Ή μήπως ο αστυνομο/κρατικός φασισμός και η επιβολή εξαντλήθηκαν πριν από ένα χρόνο στη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου..?

Οι δήθεν ειρηνιστές είναι αυτοί που τελικά αμαύρωσαν την "επέτειο" της εξέγερσης του Δεκέμβρη. Αν όλη αυτή η προπαγάνδα των τελευταίων ημερών περί "ειρηνικών" διαδηλωτών είχε την παραμικρή βάση τότε οι κατεξοχήν βίαιοι-μιλιταριστικοί θεσμοί στρατού, αστυνομίας και φυλακών θα είχαν και σοβαρό πρόβλημα στη στελέχωση τους.

Και αυτό πάλι με την προληπτική καταστολή..? Άλλο ένα δείγμα εκφασισμού αφού πέραν των πράξεων ποινικοποιούνται και οι προθέσεις, ένα βήμα πριν την έλευση του μεγάλου -σοσιαλιστή- αδερφού..!

Προσοχή στις σόμπες, στις μπύρες, τα μέσα αυτοπροστασίας, τα επαναστατικά σουβενίρ και τους κακοσυντηρημένους υπολογιστές σύντροφοι..! Εκτός από τα τραβήγματα μπορεί να στοιχίσουν και από 3.000 έως 15.000 ευρώ, έλεος..!






Για τους συλληφθέντες του Κερατσινίου
πρέπει να μαζευτούν άμεσα 51.000 ευρώ !..
.



Δεν υπάρχουν σχόλια: