2/11/10

Ο Κόμης Μodem Cristo

ρομαντικός δανδής και ψηφιακός κοσμοπολίτης, 

γιος Μασσαλού ασυρματιστή του ναυτικού και  Άπω-Ανατολίτισσας αοιδού της ροκ, αδελφοποιητός του Ντ' Αρντανιάν και μακρινός κληρονόμος της Αναμονής και της Ελπίδας, περνάει τον λέφτερο καιρό του γράφοντας και ταξιδεύοντας. Με αστρικές ταχύτητες σαλπάρει στους ουρανούς της φαντασίας και τις θάλασσες του κυβερνοχώρου καταγγέλοντας τον νεκροαστισμό, κουρσεύοντας τα κοπυράιτ της νεο-μπουρζουαζίας, προετοιμάζοντας την εκδίκηση του...

Ενίοτε μπλογκάρει και μπλογκάρεται αλλά πάντοτε φροντίζει να μοιράζεται τους χάρτες και τα λάφυρα του, είναι άλλωστε και αυτό μέρος του σχεδίου: στα μπαρ του θεάματος η εκδίκηση είναι ένα λινκέρ που πίνεται κρύο..!

 
Ο Κόμης Μodem Cristo 


προτείνει  το 


Πειρατικό Μενού Ημέρας:




Fly Shit:
χαρντ κορ/πανκ κοκτέιλ από την Χώρα των Βάσκων

Hitler died from Τzatziki:
χαρντ κορ/κραστ ελληνογερμανικό σκορδόψωμο

Sympathy For Chaos:
χαοτικό χαρντ ροκ, μεταλλικό κρασί ποικιλίας Πόρτο

Εγκώμιο της εκλεπτυσμένης τεμπελιάς:
μενού κρεατικών της παρέας, από το βιβλίο του σεφ Βάνεγκεμ

Αστερίξ στα Κρητικά:
ποικιλία γλυκών κόμιξ -επιδόρπιο
.

4 σχόλια:

Papatragos είπε...

Ωωωωωωωω!
Πόσα δωράκια :)!

Μου αρέσει που (επαν)έρχεσαι δριμύτερος, θα κατεβάσω και θα σου πω γνώμη μόλις ακούσω.

Πάντως οφείλω να ομολογήσω, πως αν και συμπαθή ότι έχεις δώσει μέχρι τώρα, μπροστά στη σούπερ συλλογή που έφτιαξες, ωχριούν!!!!

:*

Rosa Del Foc είπε...

Χαρά μου, πάτερ..! Κι 'οτι φτιάχνει κανείς με τα χεράκια του είναι πάντα πιο γλυκό, σαν τη κοντούλα λεμονιά ένα πράγμα..!

Papatragos είπε...

Χαχα, τέτοιο κόλλημα με τη λεμονιά δεν το περίμενα :)!

Διακρίνω μία "σποντίτσα", και απαντώ πως σύντομα θα είμαι και πάλι κοντά σας...κι ελπίζω να γουστάρεις αφού σε αφορά άμεσα η "επιστροφή" μου ;)

Rosa Del Foc είπε...

Και να που κάτι μου θύμιζε η γλώσσα στους τίτλους των Fly Shit, κάτι δεν μου πήγαινε καλά... Και ψαξα περισσότερο στο νετ και όντως τελικά δεν είναι από την Γκαμπόν αλλά από την Χώρα των Βάσκων..!