2/8/09

...IX. .. ( ο Χριστός φαντάρος )

.
.
Μετά από εξονυχιστικό ψάξιμο και σχετική ονειρογραφία
κατέληξα στο συμπέρασμα ότι σαν φαντάρος ο Χριστός πρωτοεμφανίστηκε στη Λατινική Αμερική. Οπότε οι φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει στην Οκτωβριανή επανάσταση και από εκεί να μεταναστεύει στην Ελλάδα παραμένουν φήμες, χασικλίδικες και ανυπόστατες. Ιστορικά στοιχεία αναφέρουν ότι ο Τζίζους Κράιστ υπηρέτησε κανονικά (και με το παραπάνω) τη θητεία του στην Κούβα, υπό τις εντολές πρωτοκλασάτων μάλιστα στρατηγών της νησιωτικής επανάστασης. Η μοναδική εικόνα που μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να διασωθεί (από τον βρώμικο πόλεμο της Μοσάντ και της ΣΙΑ) προέρχεται από τα πινέλα του A. Rostgaard και φιλοτεχνήθηκε το 1969.

Ιδού και η απόδειξη:



Υ.Γ(1): Φήμες που θέλουν τον Ιησού ως μέλος οδικής βοήθειας αλλά και πράκτορα ασφαλιστικών εταιρειών, που παρεμβαίνει σε παρολίγον θανατηφόρα αυτοκινητιστικά ατυχήματα, είναι υπό διερεύνηση... Η μόνη αποδεδειγμένη παρουσία του στην ελλάδα (ως μάνατζερ) αφορά στη μεταγραφή πριν από χρόνια του ποδοσφαιριστή Μπατίστα από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό. Και αυτό, σύμφωνα με μαρτυρίες, για την αποκατάσταση της ισορροπίας στην Κοσμική Πλάστιγγα μιας και ως φαντάρος είχε συνεισφέρει τα μέγιστα στην βίαιη απομάκρυνση της γνωστής οικογενείας από την Κούβα...

Υ.Γ(2): Γράφτηκε πρωί της Κυριακής, στο πρώτο καφεδάκι, οπότε οποιοδήποτε σχόλιο του στυλ "μα τι πίνεις και δεν μας δίνεις" θα θεωρηθεί εκ προοιμίου προβοκατόρικο και θα διαγραφεί πάραυτα..!
.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγώ δε μιλάω γιατί θα με διαγράψεις

πρτφ

Ανώνυμος είπε...

η μαρμίτα φταίει για όλα..!

RdF

Primzahl είπε...

Δάκτυλος! Δάκτυλος του Φιντέλ!

imaginarycities είπε...

Egw tha to pw..."ma ti pineis kai de mas dineis?" Episis tha rwtisw, i aformi gia olo afto to paralirima, poia itan?" xxx

Rosa Del Foc είπε...

Τς! Τς! Πιπέρι και διαγραφή!
Η κουβανέζικη αφίσα ήταν η αφορμή αλλά δεν πρόκειται περί τρέλας αλλά για ένα προσχέδιο μυθιστορίματος σε στυλ Πάκο Ιγνάσιο Τάιμπο ΙΙ ..!
Κλάρο?

Primzahl είπε...

muy claro, senor!

γαματος ο ταϊμπο,you keep impressing me.