7/10/10

Φίλε οδηγέ, δικυκλιστή-παπάκια,

κουράστηκες από τους συνεχείς ελέγχους στο δρόμο?












Σταμάτα να αγχώνεσαι για τα πρόστιμα του ΚΟΚ, η λύση είναι απλή, κάνε ότι κάνουν οι δικυκλιστές -συνήθως εκτός υπηρεσίας- μπάτσοι και έχεις μεγάλες πιθανότητες, εντός κέντρου πάντα, να την βγάλεις καθαρή:

* τσαμπουκάλεψε την πινακίδα του παπιού σου (κρύβοντας με το αυτοκόλλητο των τελών κυκλοφορίας τα τελευταία ψηφία του αριθμού)

* διατήρησε ένα νορμάλ λουκ (τροπικές κομμώσεις ή μακριά μαλλιά, σκουλαρίκια κλπ αξεσουάρ, απαγορεύονται)

* ΜΗΝ φοράς κράνος (εκτός και αν αυτό είναι άσπρο, μονόχρωμο και ακριβό -κατά προτίμηση SOHEI ή NOLAN- σε στυλ "ομάδας ζήτα")

* ένα μπλε στρατιωτικό παντελόνι (αεροπορίας) θα σου λύσει το πρόβλημα του καμουφλάζ

* ειδικά αν συνοδεύεται από (ακριβό και μονόχρωμο πάντα) μαύρο μπουφάν μηχανής -κατά προτίμηση DAINESE- και μαύρα στρατιωτικά άρβυλα ή μποτάκια μηχανής

* κάνε όλα τα παραπάνω και οδήγησε με ύφος βλάχου βαρύμαγκα με παρωπίδες, χωρίς όμως να προκαλείς την προσοχή με βαρβάτες παραβάσεις...

και κατά 99% δεν πρόκειται ποτέ να σε σταματήσουν σε έλεγχο ή μπλόκο της τροχαίας. Και όσο πιο κοντά σε αστυνομικό σταθμό ή τμήμα (εκτός των Εξαρχείων φυσικά) τόσο πιο ασφαλής θα είσαι -οι μπάτσοι θα σε περνάνε για δικό τους..!

Γιατί δεν είναι μόνο που με τη στολή όλα τα γουρούνια μοιάζουν ίδια, αν το παρατηρήσεις φίλε οδηγέ θα δεις ότι, ειδικά χωρίς στολή όλα τα γουρούνια είναι ίδια!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: