9/10/10

Editorial -χωρίς έκδοση:

Μάθε παιδί μου [ Ελληνικά ] Γράμματα: νόμος είναι το δίκιο του Λαμπράκη..!

Ένας χρόνος [ άκρας ] δεξιάς διακυβέρνησης. ΠαΣοΚ ή ΠαΕΣοΚ? Ζήτημα μετονομασίας του κυβερνώντος κόμματος: Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό ή ΕθνικοΣοσιαλιστικό Κίνημα..?

Πως μπαλώνεις ένα μπάλωμα? Σε εποχές κρίσης πρέπει να το ξέρει κανείς..!

Σωστά στην κρίσιμη ερώτηση για την Ελλάδα απάντησε μόνο ο Γιωργάκης -γι' αυτό και οι Γερμανοί τον βράβευσαν..!

Αυτό που βέβαια μένει αναπάντητο είναι το πως ακριβώς το Δημόσιο Χρέος (143% επί του ΑΕΠ) θα εξοφληθεί με νέους δανεισμούς και καινούρια δημόσια χρέη..?

Πονάει πόδι? Κόψει πόδι: σταθερό στις πεποιθήσεις του και στο Μνημόνιο το ΙΚΑ που δεν χορηγεί ειδικά θεραπευτικά υποδήματα στους διαβητικούς γιατί ο ακρωτηριασμός κοστίζει λιγότερο..!

Λάδωσε ή φάε λάδι κι έλα βράδυ [ στο Αιγαίο ] ..!

Κάθε επαγγελματική κάστα έχει και το νόμιμο συλλογικό της όργανο, ο συνδικαλιστικός φορέας των επαγγελματιών ...συνδικαλιστών, ποιος είναι..?

Κάθε επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα έχει και τους ...επαγγελματίες οπαδούς της, αλήθεια οι πρόεδροι της θύρας 1/3/4/7/13/21.., τι ακριβώς επαγγέλλονται (και γιατί δεν ισχύει και γι' αυτούς το "πόθεν έσχες")..?

Πολλά από τα μέλη της θύρας 1/3/4/7/13/21... δουλεύουν ευκαιριακά ως σεκιούριτι σ' εταιρίες φύλαξης. Έτσι είτε εξασκούν την εμπειρία της γηπεδικής βίας είτε ασκώντας βία εν ώρα εργασίας διατηρούνται σε φόρμα (ή και πλακώνονται μεταξύ τους σε μεγάλες συναυλίες τύπου U2)..!

Οι χούλιγκανς άλλωστε μοιάζουν με τους εθνικιστές, χωρίς "εχθρό" δεν έχουν νόημα ύπαρξης -και να μην υπήρχε ο Μπάγεβιτς θα έπρεπε να τον εφεύρουν..!


Άλλοι οι εχθροί του κράτους και άλλοι οι δικοί μας -και πλέον είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ: εχθρός του λαού είναι το κράτος..!

Θυμάται όμως κανείς ποιος [ εξωτερικός ] εχθρός απειλεί την Ελλάδα και χρειάζεται ανανέωση στρατών και εξοπλισμών..?

Μπορούν να μεσολαβήσουν οι μεσάζοντες για να μας απαλλάξουν απ' τους διαμεσολαβητές -κάθε είδους..?

Τι ακριβώς είπαμε ότι καλούμαστε να εκλέξουμε στις [ δημοτικές ] εκλογές που έρχονται..?

Ποιο είναι το φτηνότερο τυροπιτάδικο στην περιοχή σου..? [ Ακολούθησε διακριτικά τα αστυνομικά περίπολα γειτονιάς και θα το βρεις! ]


Πόσο "νόμιμα" παρκάρουν τα οχήματα της δημοτικής αστυνομίας όταν σταματάνε οι  δημοτόμπατσοι να κόψουν κλίσεις για παράνομο παρκάρισμα..?

Ποιος θα κόβει πρόστιμα στους καπνιστές στον στρατό, τις φυλακές και την αστυνομία? Και αν κάποιο τέτοιο "ευαγές ίδρυμα" ...υποτροπιάζει, θα του αφαιρείται και αυτού η άδεια λειτουργίας..?

... ... ...

Υ.Γ: Οι φασίστες χθες δεν προλάβαν να αλλάξουν και κατεβήκαν με τα ρούχα της δουλειάς.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: