22/7/09

σημειώσεις για ένα μικρό καλοκαίρι, ΙΙ έως V

.
.
ΙΙ.

Τα θαλασσινά μπάνια λένε ότι τονώνουν τον οργανισμό και τον προστατεύουν από τα κρυολογήματα του χειμώνα..! Χα! Χα! Μέχρι τον Δεκέμβρη ωστόσο τα ιατρικά επιτελεία υπολογίζουν ότι ένας στους δύο θα έχει μολυνθεί από τη μοντέρνα γρίπη. Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας δηλώνει ότι τότε θα είναι ετοιμοπαράδοτο και το εμβόλιο ενώ ο Αβραμόπουλος μας καθησυχάζει ότι θα το εισαγάγει δύο μήνες νωρίτερα..! Παγκόσμια πατέντα, εκτός και αν το παρασκευάζει στα υπόγεια του νέου κτηρίου στην Κηφισίας..! Τζάμπα τα μπάνια, λέω εγώ, και από Σεπτέμβρη τέρμα οι αγκαλιές και οι χειραψίες..!



ΙΙΙ.

Το ποδόσφαιρο, όσο ερασιτεχνικά και να παίζει κανείς, είναι ομαδικό σπορ. Αν στο παιχνίδι ο καθένας παίζει για πάρτη του ποτέ δεν θα φτιάξεις ομάδα... Ακόμα και με τους όρους του θεάματος το ποδόσφαιρο, όσο ερασιτεχνικά και να παίζει κανείς, είναι και οπαδικό σπορ. Αν στο παιχνίδι ο καθένας παίζει για πάρτη του ποτέ δεν θα γουστάρεις την ίδια σου την ομάδα... Εμπειρικός ο συλλογισμός –τύφλα να έχει ο Εμπειρίκος!



ΙV.

Καλοκαιράκι και το τζέρτζελο των μεταγραφών στο απόγειο του. Ποιος Ολυμπιακός, ποιος Παναθηναϊκός και ποια Μάντσεστερ Σίτυ? Κερδισμένη του καλοκαιριού φαίνεται να είναι μόνο η Deportivo la Siesta..! Η επιστροφή του Δάσκαλου (από την Καλαμάτα) και η επίσημη συνεργασία της με τον Κολομβιανό επιθετικό Cristiano (ήρθε με ελευθέρας από την Ηλιούπολη) ήταν μόνο η αρχή. Κατά αποκλειστικότητα σημειώνουμε και τη συνέχεια: οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με το Neri Castillo. Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία που ακολουθεί, που διαψεύδει κιόλας την προπαγάνδα του αστικού τύπου περί δήθεν επαφών του διεθνή ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στη Ριζούπολη δοκιμάζεται και ένας δεύτερος Κολομβιανός μέσος για την τύχη του οποίου θα αποφανθεί η γενική συνέλευση λαμβάνοντας υπόψη την έκθεση της τριμελούς αγωνιστικής επιτροπής. Μέχρι τα τέλη του μήνα θα γνωρίζουμε για το αν θα προχωρήσει και η συνένωση με την West United, που σημαίνει ότι αφενός το νέο σχήμα θα μετονομαστεί Siesta United και αφετέρου θα χτυπήσει πρωτάθλημα..!

Hasta la victoria Siesta που έλεγε και ο Che..!


V. (κόπυ πέιστ)

Τον Καλό Μας Τον Καιρό Και Άλλες Θερινές Ιστορίες
- By Radiodada

Ώτα μου καλημέρα!
Στα κοινά διαδικτυακά μας ύδατα πετώ δίσκο ψηφιακό* σε σχήμα σωσίβιου για να τσαλαβουτάτε αμέριμνα όσο καιρό η σελίδα θα εξακολουθεί να λειτουργεί σε αυτούς τους χαλαρούς θερινούς ρυθμούς. Επίσης ο δίσκος διατίθεται και σε μορφή playlist με υψηλό βαθμό προστασίας από τη ρουτίνα του άστεως, extra ακουστική ενυδάτωση, διπλάσιο αρμονία-ζολ και νέα αντιεργασιακή σύνθεση από εκχυλίσματα θερινών ασμάτων.
Τέλος εύχομαι γρήγορα τα αυτιά σας να ξεβουλώσουν απ’ τα ιντερνετικά μας νταραβέρια και να βουλώσουν απ’ τα καλοκαιρινά σας μακροβούτια.

Αυτιά για την ώρα.
Σας φιλώ στο modem.
http://radio-dada.blogspot.com/2009/07/by-radiodada_14.html.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: